Process engineer (sustain)

Photonis Netherlands B.V. is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtzicht markt. In onze productiefaciliteit in Roden zijn ruim 500 medewerkers werkzaam. Naast productie zijn ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, SCM, Inkoop en Sales hier gevestigd. Wij zijn een internationale organisatie die met een doelgerichte drive werkt aan succes. Wil jij hieraan bijdragen? Dan heeft Photonis een leuke en uitdagende job voor jou! Wij zijn namelijk wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime

 

PROCESS ENGINEER (SUSTAIN)


De functie
Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het bewaken, analyseren en verbeteren van productieprocessen. Om dit te bewerkstelligen voer je nieuwe processen en methodes in en implementeer je technische oplossingen om het technisch rendement binnen de productie op target te houden en om de productie yield te verbeteren.

Je analyseert productiedata en organiseert planmatig experimenten op basis van een projectplan om de processen te verbeteren. Op basis van de uitkomsten van de analyses over de productiedata breng je advies uit en draag je zorg voor zowel correcte werkinstructies, documentatie en specificaties als voor procesparameters en productontwerpen. Je bent in staat om een projectplan op te stellen conform 6 Sigma/NPI-procedure en om een projectteam aan te sturen dat meewerkt aan jouw projecten. Bij het aansturen van een projectteam behoort het opstellen van (project) rapportages ook tot jouw takenpakket.

Graag zouden wij willen dat je hierover beschikt

 • Een afgeronde HBO opleiding in een technische richting
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring in het analyseren van data en het opstellen van advies(rapporten)
 • Ervaring met het werken in projecten en het opstellen van projectplannen
 • Je kunt goed luisteren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat een probleemanalyse te maken
 • Je houdt ervan om de voortgang te bewaken en stelt bij waar nodig
 • Jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend


Wat zijn jouw sterke competenties?

 • Analytisch vermogen, om het productieproces te analyseren en verbetervoorstellen te doen
 • Kwaliteitsgerichtheid, om te zorgen dat het werk dat geleverd wordt van goede kwaliteit is en processen continu verbeterd kunnen worden
 • Innovatievermogen, om met creatieve ideeën te komen die bijdragen aan het beste resultaat
 • Flexibiliteit, om je aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen, onverwachte defecten en andere onverwachte situaties in het productieproces

 

Wij bieden jou 

 • Een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie
 • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding
 • Een marktconform salaris, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen, een royale winstdelingsregeling en FiscFree mogelijkheden.
 • Een team met leuke collega’s, een informele cultuur en leuke activiteiten


Is dit jouw baan?
Word jij enthousiast als je bovenstaande leest? Stuur dan uiterlijk 31 mei 2024 je CV en motivatie per mail naar: hrm@exosens.com. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Rene de Groote, Operations Manager, via het centrale telefoonnummer 050-5018808. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Door te solliciteren op deze functie ga je ermee akkoord dat wij jouw persoonsgegevens verstrekken aan onze interne belanghebbenden.

Wij kunnen je LinkedIn-account raadplegen. Bij indiensttreding wordt gevraagd een VOG aan te leveren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


 

Apply for this job

One file only.
40 MB limit.
Allowed types: pdf.
One file only.
40 MB limit.
Allowed types: pdf.
CAPTCHA

The information collected by Exosens is subject to data processing intended to respond to your request for contact or request for information.

In accordance with the law "Informatique et Libertés" of January 6, 1978 amended several times, in particular by the GPDR, we invite you to consult our Confidentiality Policy, which will indicate all the useful information on how we treat and protect your data, your rights in relation with them (access, modification, deletion, opposition to processing, etc.), the purpose of the data collection, how to get more information, etc.

We are using reCAPTCHA in order to prevent automated services (called bots) to perform abusive activities on our website.
In this respect, by using reCAPTCHA you understand and acknowledge that hardware and software information, such as device and application data, is collected and transmitted to Google, headquartered in the United States. Information collected as part of your use of this service will be used by Google to improve the reCAPTCHA functionality and for the purposes of general security. We invite you to review the Google Terms of Service.